KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nurullah Pakize Narin Anadolu Lisesi

Şbt

Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Selim SAĞIR'IN koordinesinde okulumuzda sınıflar arası "Resfebe Yarışması" ön elemeleri yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Gezi Turizm ve Tanıtma Kulübü rehber öğretmeni Emre KOYUNCU tarafından Erciyes Kayak Merkezine gezi düzenlenmiştir. Katkı sağlayan Uğur TAŞÇI, Eray TOKDEMİR, Nurullah SAROĞLU, Mustafa ARIĞA öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Ara

İl genelinde yapılan Erkek-Kız bilek güreşi müsabakalarında il birincisi çıkarmayıbaşardılar. Sporcularımızı ve Öğremenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Derslerinizde başarılı olmak ve sınavlara hazırlanmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından size sunulan yardımcı kaynakardan yararlanabilirsiniz.