KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nurullah Pakize Narin Anadolu Lisesi

Abdülhamit DÖNMEZ - Okul Müdürü

Abdülhamit DÖNMEZ, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda Sosyolog unvanıyla görev yaptı. 2011 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na naklen geçti. İstanbul, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Kayseri illerinde çalıştı.

Erciyes Üniversitesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı, Eğitim Yönetimi Denetimi Teftişi ve Planlaması alanında Yüksek Lisans (Master) yaptı. Bu alanda “Okul Yöneticileri Kapsayıcı Eğitim Tutum Ölçeğinin Geliştirilmesi ve Uygulama Sonuçlarının Değerlendirilmesi” adlı yüksek lisans tez çalışmasıyla “Bilim Uzmanlığı” derecesi alarak “Eğitim Bilim Uzmanı” oldu.

Abdülhamit DÖNMEZ 2020 yılından beri halen Nurullah Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.